Bra att veta…

Här hittar du en sammanfattad information om vad som ingår och inte ingår när du hyr campers av oss.
Läs med genom att klicka på en rubrik nedan. Om du behöver ytterligare information, tveka inte att fråga oss.

Bokningsregler…

När bokning är genomförd och bekräftad från oss erhåller Ni en faktura för anmälningsavgiften á 2 500 kr. Detta avräknas sedan av från hyresbeloppet. Anmälningsavgiften skall vara betald inom 7 dagar från det att bokningen är bekräftad av oss. Bokningen är giltig först när anmälningsavgiften är betald.
Om- och avbokning
Du kan kostnadsfritt av- eller omboka din hyra fram till 7 dagar före ditt första hyresdygn. Sker av- eller ombokning närmare än 7 dagar återbetalas inte anmälningsavgiften om läkarintyg ej kan uppvisas.


Körsträcka, kilometerkostnad…
 • Helghyra (1-3 dygn) har du rätt till 1 000 fria kilometer. Därefter tillkommer en kostnad á 2.00 kr/km
 • Långhelg (4-5 dygn) har du rätt till 1 500 fria kilometer. Därefter tillkommer en kostnad á 2.00 kr/km
 • Veckohyra (6-8 dygn) har du rätt till 2 000 fria kilometer. Därefter tillkommer en kostnad á 2.00 kr/km

Uthämtning…

Vi vill att du ska få en så bra upplevelse som möjligt när du hyr camper av oss. För att säkerställa att du känner dig bekväm med våra bilar så går vi gärna igenom bilen och dess funktioner när du hämtar den från oss. Det kan därför vara bra att du tar i beräkning att det kan ta lite extra tid när du hämtar din camper. Vi finns här för din skull och vill att du ska få en upplevelse utan gränser .


Återlämning…

När du lämnar igen din camper går vi tillsammans igenom bilens skick. Vi ser därför gärna att du spolat av bilen om den är väldigt smutsig innan du lämnar igen den för att vi ska kunna göra en skadebesiktning av bilen. Det tillkommer en extra avgift om bilen är allt för smutsig eller illaluktande. Vi tar även ut en extra avgift om du har rökt inne i bilen. Har vi kommit överens om att du ska lämna tillbaka bilen utanför våra öppettider är det viktigt att du är medveten om att du är ansvarig för bilen till dess vår personal har tagit hand om den när kontoret öppnar igen. Då utför vår personal skadebesiktningen på egen hand och eventuella skador debiteras i efterhand. Bilen ska även vara städad invändigt vid återlämning om du inte köpt till den tjänsten. Läs mer under Tvätt och städ nedan. 


Ditt ansvar…

Du är ansvarig gentemot oss om bilen försvinner eller blir skadad samt böter för trafikförseelser och andra kostnader som uppstår under hyrestiden.


Försäkring och skydd…

Läs igenom hyresavtalet noga så att du förstår vilka skyldigheter du har i samband med bilhyra. Hyresavtalet får du i samband med att du hämtar ut din camper hos oss. Det är viktigt att du är medveten om att din försäkring eller dina skydd inte gäller om du inte fullgör dina skyldigheter enligt anvisningar i hyresavtalet.


Skador…

Vi kontrollerar tillsammans att det inte finns några skador på bilen som inte redan finns registrerade på hyresavtalet innan du kör i väg. På så sätt behöver det inte uppstå några tvister när du lämnar tillbaka bilen.


Tvätt och städning…

Bilen levereras tvättad, städad och fulltankad när Du hämtar ut den. Vi förväntar oss att du lämnar tillbaka den i samma skick, om ni inte valt att köpa till vår städservice á 595 kr. Bilen ska dock vara fulltankad även om du köpt till städtjänsten. Är den inte det kommer vi att debitera de antal liter som saknas till full tank i efterhand. Utvändig tvätt behöver inte vara bättre än att vi kan göra en skadebesiktning tillsammans. Har ni inte valt att lägga till vår städavgift ska bilen vara:

 • Dammsugen och dammtorkad invändigt. (Ingår i städavgiften)
 • Kylen ska vara utplockad och rengjord. (Ingår i städavgiften)
 • Köksutrustning samt grill ska vara rengjord. (Ingår i städavgiften)
 • Spishäll och diskho rengjord. (Ingår i städavgiften)
 • Badrummet ska vara rengjort, gäller dock ej California Ocean som saknar badrum (Ingår i städavgiften)
 • Ev. hyra sänglinnen och handdukar ska vara placerade på golvet. (Ingår i städavgiften)
 • Tömd och rengjord toalettank, gäller dock ej California Ocean som saknar toalett.
  (Ingår ej i städavgiften. Önskas denna tjänst tillkommer en kostnad á 300 kr)
 • Är bilen ej tvättad utvändigt för skadebesiktning tillkommer en avgift på 500 kr.

  Hink, trasor samt rengöringsmedel för städning finns i samtliga bilars utrustning.