Om Recamp

Välkomna till Recamp. Mitt namn är Johan Rönnbäck och det är jag som grundat företaget. Jag är tredje generationens biluthyrare och sedan 2021 följer jag min dröm om att erbjuda ett helt nytt koncept i form av campers.

Ni hittar oss på Luleå airport och vi är Sveriges nordligaste uthyrare av campers. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och välkommen när du väljer att hyra campers av just oss. Vi är mycket flexibla och försöker lösa din önskemål så långt vi bara kan. Vi jobbar uteslutande med kvalitetscampers från Volkswagen och kan erbjuda ett antal olika modeller för att matcha just dina behov.

Så tycker våra kunder…

Det här var perfekt när vi skulle hälsa på vår son i södra Sverige. Han bor i en etta och det är långt till närmaste hotell. Perfekt boende med sköna sängar och eget kök.

— Berndt, Piteå

Barnen älskade att bo i bilen när vi åkte till Riksgränsen över Valborg. Superfräscht och smarta lösningar överallt. Bäst av allt var att jag kunde köra den med mitt B-körkort.

— Lotta W.

Det här kommer att bli en återkommande del av fiskeresorna med polarna. Bra lastutrymmen och god framkomlighet på lite mindre vägar. Grymt att kunna stå raklång trots att jag är två meter lång.

— Mats, Luleå.